Redactie

Al decennia lang wordt er door vrijwilligers hard gewerkt om een aantal malen per jaar een clubblad in elkaar te "toveren". Één van de moeilijkste onderdelen bij het samenstellen van een clubblad is het vergaren van informatie, stukjes, foto's, verhalen, grappen, anekdotes, etc. Toch worden er per clubblad ook nog heel wat uren besteed om alles samen te stellen, een leuke indeling te maken, kopteksten te verzinnen, plaatjes erbij te zoeken en er dan ook nog een leuk geheel van te maken.

Ondertussen is ook onze vereniging op het internet verschenen, vanaf het komende clubblad zullen de clubbladen ook via internet te lezen zijn.

Clubblad
Een aantal maal per jaar verschijnt ons clubblad, heb je stukjes, verslagen, foto's of andere zaken die leuk zijn om op te nemen in het clubblad, geef dit dan door aan onze redactie, bij voorkeur per email, maar per post aan het secretariaat kan natuurlijk ook altijd.
Website
In tegenstelling tot het clubblad, wordt de website niet thuis bezorgd, maar zul je die zelf op regelmatige basis moeten bezoeken, op jacht naar de laatste nieuwtjes. Maar net als een clubblad kan ook een website alléén blijven bestaan met regelmatige "input", dus ook hiervoor zijn we op zoek naar dezelfde soort informatie als voor het clubblad. Voor een website is het echter wat makkelijker om snel in te spelen op veranderingen en is het publiceren van kleurenfoto's wat eenvoudiger. Daarnaast kunnen we natuurlijk heel makkelijk zgn. links naar andere websites plaatsen. Dus als je opmerkingen, ideeën, links, foto's of stukjes hebt, mail het naar de webmaster.
Advertenties en Sponsors
Net als bij de meeste andere verenigingen is het sluitend krijgen van de financiële balans altijd weer een uitdaging. Om onze inkomsten wat aan te vullen (en onze contributies dus laag te houden) zijn we op zoek naar adverteerders en sponsors voor zowel ons clubblad als ook op deze website. Daarnaast is het ook mogelijk om kleding of andere sportartikelen te sponsoren. Wilt u hier meer informatie over, of weet/ken je iemand dit zou willen sponsoren, neem dan per email met ons op. Maar telefonisch aanmelden bij ons secretariaat kan natuurlijk ook.